Kingdom Assist

Kingdom Assist is een initiatief van Chaïm Zonnenberg. Hij is ICT-ondernemer, theoloog en houdt ervan om verbindingen te leggen tussen mensen. Al meer dan 20 jaar is hij actief in diaconale en missionaire projecten binnen diverse kerken.


Chaim is als ZZP’er beschikbaar voor kerken, initiatieven en christelijke organisaties om vernieuwing of verandering te helpen faciliteren. Ook kan hij sociaal maatschappelijke organisaties helpen bij complexe vraagstukken.


Zijn werkwijze kenmerkt zich door:

  • Mobiliseren: bewustwording creëren, enthousiasmeren, brainstormen
  • Integreren: mensen bij elkaar brengen, verbindingen leggen tussen mensen en/of organisaties, teams helpen opstarten, helpen om een gezamenlijk doel te bepalen
  • Cultiveren: goede praktijken voeden, wat goed loopt versterken, mensen opnieuw motiveren, cultuur helpen opbouwen

Naast verandering faciliteren kan Chaim -vanuit zijn achtergrond als ICT-ondernemer- meedenken over het opzetten van een online omgeving, een communityplatform, het optimaliseren van online bezoekersflows en het meetbaar maken van impact van initiatieven.

Door deze combinatie van people skills en digitale skills, kan hij vanuit diverse invalshoeken meedenken en meedoen rondom het faciliteren van veranderingsprocessen.

Huidige projecten

Chaim is bestuurslid bij de Protestantse Diaconie Utrecht (op vrijwillige basis); ook is hij projectleider voor het opstarten van HeartEdge in Nederland. Verder is hij oprichter en eigenaar van Factuur Assist, een online facturatieplatform; en werkt hij parttime als zelfstandig integratie architect bij Software Assist.

Bekijk voorbeeldprojecten

Contact

Meer weten of kennismaken? Zie Linkedin, bel 06-51914406 of mail chaim@kingdom-assist.nl